Fremtidens kontor

Læs om de nyeste tendenser indenfor kontorlokaler og søg efter kontorlejemål i nogle af landets mest eksklusive og moderne kontorhuse.

Hvad menes der med servicerede erhvervslejemål?

Hvilke krav lever erhevrvslejemålene op til?

Erhvervslejemålene som vises på dette site lever alle op til en række minimumskrav. Således er erhvervslejemålene alle kendetegnet ved at indeholde en Facility Management aftale, der indebærer, at udlejer står for al drift og vedligeholdelse af ejendommen. Endvidere har man som lejer i erhvervslejemålene på disse sider adgang til fælles kantine eller cateringordning samt til en række fællesarealer herunder opholdsrum, mødelokaler og foyer eller reception. I en stor del af erhvervslejemålene får du endvidere adgang til en række ekstra services i form af et professionelt og serviceminded administrativt personale.

De mange fordele har medført, at servicerede erhvervslejemål er en eftertragtet vare og et af de hurtigst voksende markeder i den europæiske ejendomsbranche.

Omkostningerne ved servicerede erhvervslejemål kan umiddelbart virke høje. Tager man i betragtning, at prisen inkluderer udgifter til kontorhold og ikke kun huslejen, er det dog en særdeles omkostningseffektiv løsning.