Fremtidens kontor

Læs om de nyeste tendenser indenfor kontorlokaler og søg efter kontorlejemål i nogle af landets mest eksklusive og moderne kontorhuse.

Hvem lejer kontorlokaler i Fremtidens Kontor?

Det, som kendetegner lejerne af kontorlokalerne, er typisk virksomheder, der gerne vil fokusere på deres kernekompetencer og driften af deres egentlige forretning. De vil have adgang til kontorlokaler og til et kontormiljø, der fungerer upåklageligt døgnet rundt og året rundt, og de vil ikke forstyrres af praktiske problemer i dagligdagen. Kendetegnende for lejerne er endvidere, at de kræver lige den tand mere af deres omgivelser, der gør, at de skiller sig ud fra mængden. Dette gælder både hvad angår æstetik og funktionalitet af kontorlokaler og øvrige lokaler i ejendommen, ligesom det gælder trivslen og tilfredsheden blandt medarbejdere og kunder.  

Fordelene ved outsourcing er ikke til at komme udenom. Brugerne er sikret flotte og velfungerende kontorlokaler og fællesarealer og har adgang til personale, der leverer et højt og professionelt serviceniveau i dagligdagen, noget som specielt mindre virksomheder kan have svært ved at opnå uden uforholdsmæssigt store udgifter.  

Kontorlokaler i Fremtidens Kontor er således både for mindre, mellemstore og store internationale virksomheder, der ønsker at bo til leje i kontorlokaler i et professionelt businessmiljø, med en lang række ekstra faciliteter og muligheder.