Fremtidens kontor

Læs om de nyeste tendenser indenfor kontorlokaler og søg efter kontorlejemål i nogle af landets mest eksklusive og moderne kontorhuse.

Kontor til leje i København

Minimumskrav for erhvervslejemål

På denne side finder du en liste over erhvervslejemål med kontor til leje i København og omegn. Alle lever de op til minimumskravene for Fremtidens Kontor. Du kan klikke ind på de enkelte kontorlejemål for at få yderligere oplysninger.

Minimumskrav for erhvervslejemål med kontor til leje i København:

  • Der skal være tale om flerbrugerhuse med kontorer af general høj standard
  • Til erhvervslejemålene skal være tilknyttet fælles kantine
  • Der skal være adgang til fælles møderum
  • Erhvervslejemålene indeholder en Facility Management aftale
  • Lejemålene er tilsluttet moderne IT infrastruktur
  • Ejendommene skal være opført eller renoveret efter år 2000.

Har du erhvervslejemål med kontorer til leje i København, der lever op til ovenstående minimumskrav, som du ønsker at få vist på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig.

Her kan du finde servicerede kontorlokaler til leje.

Liste over kontor til leje i København

Tower - Nyt klimavenligt hus på Havneholmen

Tower er et moderne og iøjefaldende kontorejendom der er beliggende centralt for transportforbindelser og med udsigt over havneindløbet til København.

Grønt kontorhus med direkte adgang til Øresund

Elegant og funktionelt kontorhus, der lever op til de højeste standarder indenfor grønt byggeri. Ejendommen er nyopført og klar til indflytning. Tæt på Kastrup Lufthavn, Ørestad og Købehavns C.

Kontor til leje i København - Ørestadens mest velplacerede kontorlejemål

Smukt arkitektonisk kontorejendom placeret lige ved stationen i Ørestad. Ferringhuset fungerer i dag som vartegn for Ørestaden og med denne tilbygning i samme stil får virksomheden en maksimal eksponering.

Kontor til leje i Vallensbæk

Med en kontor til leje i Vallensbæk Company House opnår I den bedst tænkelige placering i Vallensbæk i en fremtidig Company Park med flerbrugerhuse og domiciler.

Kontorlokaler i Copenhagen Towers

Eksklusive kontorlokaler i nyopført og prestigefuld erhvervsejendom, med en super central beliggenhed tæt på Metro, Station, Motorvej og Lufthavn.

Flot erhvervslejemål i Ballerup

Flot erhvervsejendom beliggende i attraktivt erhvervsområde i Ballerup. Erhvervslejemål af varierende størrelse i professionelt businessmiljø.

Nybyggeri på Havneholmen, Kbh. V

Kontorbyggeri til snarlig opførelse. Supermoderne, grønne erhvervslokaler på attraktiv grund på Havneholmen med udsigt over byen og havneindløbet. Flot domicilejendom.

Fremtidens kontorlokaler er skræddersyede

I mange år har trenden inden for indretning af kontorlokaler været storrumskontorer. I For eksempel København og Aarhus bugner det dermed kontorbygninger med lige netop disse typer kontorlokaler. Men meget tyder på, dette er ved at ændre sig.

Grønne kontorlokaler i Københavns Sydhavn

Kontorlokaler i nyopført ejendom, hvor energi og miljøbesparelser er tænkt ind som en integreret del af bygningen. Den enkelte lejer har mulighed for at sætte sit eget præg på kontorlokalerne.

Erhvervslejemål i København - Ørestad Downtown

Nybyggede og topmoderne erhvervslejemål i Ørestad Downtown, der er en helt ny og unik bydel under opførelse. Med en masterplan der omfatter 187.000 kvm. exeptionelle transportforbindelser og smukke omgivelser bliver det en populær bydel for mange virksomheder.

Klimavenlig erhvervsejendom i Ørestaden

Præsentable erhvervslokaler i fuldt udstyret kontorejendom beliggende centralt i Ørestaden. Ejendommen er opført med omtanke for klimaet og bliver en af de første ejendomme i landet der får EU klimacertifikatet Green Building.

Erhvervslokaler i Tuborg Havn

Supereksklusive erhvervslokaler i tre nybyggede og visuelt fremtrædende bygninger i Tuborg Havn. Fredelige omgivelser tæt på Øresund og butikslivet i Hellerup.

Liste over mindre erhvervslejemål

Servicerede erhvervlokaler på Rådhuspladsen

Dette hightech business center er fuldt udstyret og stilfuldt indrettet med blandt andet hæve/sænke borde, møde- og bestyrelseslokaler samt bredbånd. Der er mulighed for en lang række sekretær- og receptionsydelser.

Kontorlejemål i Hellerup

Kontorhotellet ligger i en af Københavns mest prestigefulde bygninger og råder over udstyr og faciliteter af højeste kvalitet. Kontorerne har arbejdspladser til mellem 2 og 10 personer.

Kontor til leje København Ø

Dette Business Center er beliggende i en bygning, som er et landmærke på Østerbro. Det er udstyret med en lang række moderne faciliteter, bl.a. en veldrevet kantine, masser af private parkeringspladser, fuldt udstyrede møde- og bestyrelseslokaler samt bredbånd.

Erhvervslejemål i København SV

Erhvervslejemål i kontorhotel, beliggende i Sydhavnen. Et af de bedst udstyrede kontorhoteller på markedet. Kontorhotellet råder bl.a. over seks top moderne mødelokaler, gode opholdsstuer og frokostfaciliteter samt både udendørs- og sikker underjordisk parkering.

Kontorlokaler til leje i Kgs Lyngby

Kontorhotellet ligger i en helt ny treetages bygning, der er udstyret med Intelligent Building System, der automatisk styrer aircondition, opvarmning, belysning og persienner.

Kontorhotel i Hørsholm

Dette kontorhotel tilbyder alle de servicetilbud, en krævende virksomhed kan have behov for. Det åbnede i 1999, og siden da har det været base for mange danske og internationale virksomheder.

Moderne og elegant indrettede kontorer i København K

Dette Business-Center er beliggende på en meget eksklusiv adresse med kig over Københavns havn. Efter at alle kontorer har været udlejet, er det nu igen muligt at leje sig ind i de moderne og elegant indrettede kontorer med plads til fra 1 til 15 arbejdspladser.

Lokaler i kontorhotel i Ballerup

Dette kontorhotel er beliggende i en moderne og funktionel kontorbygning. Kontorerne rummer arbejdspladser til mellem 1 og 12 personer og er udstyret med nye møbler.