Kontor I Københavnkontor

Minimumskrav for erhvervslejemål

På denne side finder du en liste over erhvervslejemål med kontor til leje i København og omegn. Alle lever de op til minimumskravene for Fremtidens Kontor. Du kan klikke ind på de enkelte kontorlejemål for at få yderligere oplysninger.

Minimumskrav for erhvervslejemål med kontor til leje i København:

  • Der skal være tale om flerbrugerhuse med kontorer af general høj standard
  • Til erhvervslejemålene skal være tilknyttet fælles kantine
  • Der skal være adgang til fælles møderum
  • Erhvervslejemålene indeholder en Facility Management aftale
  • Lejemålene er tilsluttet moderne IT infrastruktur
  • Ejendommene skal være opført eller renoveret efter år 2000.

Har du erhvervslejemål med kontorer til leje i København, der lever op til ovenstående minimumskrav, som du ønsker at få vist på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig.

Find kontor til leje

Liste over kontor til leje i København

Herunder finder du en kort liste over forskellige kontorlejemål i og omkring Storkøbenhavn. Der er enkelte billeder – ved at klikke på billederne kan du få mere information om det specifikke lejemål, såfremt dette har interesse. Derudover henviser vil til at klikke på ovenstående knap såfremt du leder efter lokaler som ikke matches af nedenstående. God jagt!

Kontorhotel på Amager

Velbeliggende kontorejendom, kun 7 min;s gang fra Tårnby station. Tæt Ørestad og Kastrup lufthavn og motorvej. Lækkert nyistandsat Lokale på 59 kvm brutto. Meget lyst og venligt. Lave fællesomkostninger. Lynhurtigt Internet og WIFI kan leveres ved indflytning. Forbrug af varme og el efter målere. Depositum 6 mdr. Opsigelsesvarsel 6 mdr

Kontorhotel på Amager

Nye kontorer i Den Gamle Smedje

I den gamle smedje, er nu indrettet spændende og moderne lejemål med højt til loftet og helt unik atmosfære. Foyer byder velkommen til de rå og flotte fællesområder med fordeling til de forskellige lejemål. Råpudsedede vægge og nye bambusgulve skaber stemning og stil og fede pendellamper den helt rigtige arbejdsbelysning.

Ejendommen er istandsat med intelligente løsninger som varmestyring og lyskontrol og tilbyder generelt alt i moderne faciliteter!

Kontor I Københavnkontor

Kontorhotel i København

Åbent kontorfællesskab i New York’er stil med sorte søjler og fritlagte mursten. Nye hæve-/sænke borde med sort linolium, nye RBM kontorstole, bredbånd, 100/100 Mbit fiber, WI-FI, aflukket møderum, lounge område med bordfodbold, samt fælles tagterrasse. Pris kr 2.540,- pr plads pr md. inkl al drift, og fri brug af møderum. Kontoret er beliggende på Købmagergade i indre by tæt ved Kongens Nytorv metro station.

Kontor I Københavnkontor

Kontorfællesskab – coworking på Gammel Mønt

Kun kr. 2.270,- for en fast arbejdsplads i Københavns indre by, inkl. al drift og fri brug af møderum. Dette kontorfællesskab ligger i et historisk pakhus fra 1800-tallet, med fritliggende bjælker og masser af sjæl og charme. Der rådes over 2 etager med et samlet areal på ca. 160 kvm. Der sættes pris på et roligt miljø med web-folk, freelancere, grafikere, udviklere, skribenter og lign. enkeltmandsvirksomheder.

Kontor I Københavnkontor

Kontorlejemål i Brøndby

Lejemålet ligger i det veludbyggede og attraktive erhvervsområde Priorparken, nær Motorring 3 og Roskildevej. Kontorlejemålet andrager i alt 303 m² og er indrettet med lokaler i varierende størrelse. Lejemålet fremstår lyst og præsentabelt og kan i vid udstrækning tilpasses en kommende lejers indretningsmæssige krav og ønsker. Der er naturligvis adgang til toiletter samt køkkenfaciliteter. Lokalerne er velegnede til alle former for kontorformål, showroom og lignende. Der er gode parkeringsmuligheder på ejendommen.

Kontor I Københavnkontor

Kontor i Taastrup

Ejendommen omgives af skov og grønne plæner. Logistikken er her i top: både regional-, intercity- og S-toge stopper ved Høje Taastrup Station, og det er også her, hvor motorvejsnettet flettes sammen. Lejemålet ligger på førstesalen i en præsentabel ejendom med kantine i stueetagen. Midt på bygningen byder et indbydende indgangsparti alle indenfor, rundt om ejendommen er der stort parkeringsareal. Indretningen er helt i trit med moderne kontorindretning. I får flere kontorer med glasvægge, mødelokaler samt et storrumskontor med mange indretningsmuligheder. Der er også tekøkken og toiletfaciliteter i lejemålet.

Kontor I Københavnkontor

Skønt kontorlejemål i gåafstand til Østerport Station

– Kontorlejemål på 60 m2 på attraktiv adresse
– Under kr. 10.000,- pr. måned i leje og drift
– Lejemålet overtages nyistandsat lige til at flytte ind i
– Masser af offentlige parkeringsmuligheder lige udenfor døren
– Tæt på offentlig transport

Lejemålet på 60 m² indeholder et godt kontor samt et stort tekøkken, der med fordel også kan benyttes til mødelokale. Adgang til lejemålet sker via pænt og herskabeligt indgangsparti med bred trappe og elevator.

Kontor I Københavnkontor

Værksted med kontor i Søborg

Ejendom med bedste beliggenhed, tæt ved Gladsaxe Trafikplads i Søborg – Mulighed for eksponering af virksomheder, grundet ejendommens store synlighed – Ejendommen fremstår med et vedligeholdelsesmæssigt efterslæb – Gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Ældre, velholdt erhvervsområde, som i dag er udbygget med blandede – erhvervsejendomme, hvor alt fremstår pænt og ordentligt – Området er under hastig udvikling, hvor flere af de ældre ejendommen rives ned, hvorefter -der bygges store moderne erhvervsejendomme -Området har særdeles god trafikal infrastruktur. Få min til flere motorveje, der forbinder hele – Storkøbenhavn, samt få min til Gladsaxe Trafikplads.

Kontor I Københavnkontor