Hvad er forskellen mellem et kontor til leje i Fremtidens Kontor og et traditionelt erhvervslejemål?

De to mest markante forskelle mellem et kontor til leje i Fremtidens Kontor og et traditionelt erhvervslejemål er adgangen til ekstra faciliteter samt outsourcing af alt drift på ejendommen. Ved leje af kontor i en af ejendommene her på siden kan du fokusere alle dine kræfter på virksomhedens kerneydelser og behøver ikke at bruge tid og ressourcer på administration og drift af lokaler.

Ved leje af kontor i et kontorhotel kan du endvidere undgå lange lejekontrakter og du har mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, i modsætning til traditionelle erhvervslejemål, hvor man typisk er bundet i en lang periode. Du får samtidig stor fleksibilitet i forhold til størrelsen på kontor til leje. Det er nemt og hurtigt at udvide kontoret til flere medarbejdere i takt med, at virksomheden vokser eller at skære ned på pladsen, hvis det bliver nødvendigt. I det lange løb giver denne fleksibilitet store besparelser.

Sammenlignet med et traditionelt kontor, med mange uforudsigelige udgifter, ved man med et serviceret erhvervslejemål altid, hvad de månedlige udgifter bliver. Den månedlige pris inkluderer stort set alle omkostninger til kontorhold.