Kategorier
All

Skab et fedt kontorfællesskab med disse 3 råd

Er du ved at starte et kontorfællesskab op? Eller har du bare et stort erhvervslokale, hvor du ønsker at leje kontorpladser ud til andre? Et kontorfællesskab kan være helt fantastisk. Hvis altså det bliver grebet rigtigt an fra start. 

Her i indlægget kigger vi nærmere på, hvordan du kan gøre dit kontorfællesskab til et behageligt sted at være for alle parter. Læs med her, og få tre gode råd. 

Gensidig respekt er altafgørende

Når du skal lave et kontorfællesskab, er det vigtigt, at der er gensidig respekt imellem alle parter. Det betyder, at man skal være i stand til at give plads til hinanden. Samtidig skal man også være god til at respekter, at der er andre, der arbejder i det samme lokale.

Ved at man respekterer hinandens tilstedeværelse og arbejde, kan man få et meget bedre forhold til hinanden. Derudover er der plads til alle, uden der skal være sure miner. 

Skab gode rammer for motiverende arbejdsomgivelser

Det er vigtigt, at du sørger for de rigtige rammer, når du tilbyder et kontorfællesskab. Her er det både standen af lokalet, men også de øvrige faciliteter, der har en betydning. 

Det er for eksempel en god idé, hvis du har separate mødelokaler tilknyttet kontorfællesskabet. Det gør det nemlig muligt at trække sig et andet sted hen, hvis man for eksempel har et møde. Det kan også være i form af ”telefonbokse”, hvor det er muligt at tage et telefonopkald uden at forstyrre alle de andre. 

Gør det til et socialt fællesskab også 

Hvis dit kontorfællesskab skal være en succes, kan det være en god idé at rette fokus på de sociale aspekter også. Det sociale kan nemlig gøre en stor forskel for, om det er et rart sted at have kontorplads. 

Det kan for eksempel være, at der er mulighed for at være med i en frokostordning, hvor I alle sammen spiser frokost sammen. Det kan også være en regelmæssig fredagsbar, hvor der er en lidt mere afslappende stemning. 

Der er mange forskellige muligheder. Selv små ting kan være en rigtig god måde at skabe et behageligt arbejdsmiljø i et kontorfællesskab.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *